torstai 16. tammikuuta 2014

Täytetyt kanafileet tomaattikastikkeessa

Tein tänään ihanan makuista täytettyä kanaa tomaattikastikkeessa. Kanan täytteeseen tuli mustapippurituorejuustoa ja pestoa. Paistoin kanan uunissa ja vuoan pohjalle laitoin tomaattimurskaa. Kanan paistuessa täytettä valui tomaattimurskan joukkoon muodostaen herkullista kastiketta. Söin kanani uunilohkoperunoilla, mutta tämä maistuisi varmasti vielä paremmalta riisin kera. Nosta kastiketta kanan ja lisukkeen päälle. Nams! :)



Raaka-aineet:
3 kpl kanan rintafileitä (yhteensä noin 600g)
1 kpl Pirkka mustapippurituorejuusto (100g)
2 rkl vihreää pestoa
½ prk tomaattimurskaa (250g)
3 kpl cocktail-tikkuja
(loraus öljyä paistamista varten)
suolaa
pippuria

1. Sekoita tuorejuustosta ja pestosta tahna.
2. Leikkaa kanafileisiin aukot.
3. Täytä fileet pestojuustotahnalla ja sulje aukot cocktailtikuilla.
4. Rouhi ja hiero fileiden pinnalle suolaa ja pippuria. 
5. Voit halutessasi paistaa pannulla fileisiin väriä pintaan pienessä öljytilkassa.
6. Lado fileet uunivuokaan ja kaada tomaattimurska päälle.
7. Paista uunissa 200 asteessa puolisen tuntia, kunnes kana on kypsää. Paistoaika riippuu fileen paksuudesta.
 

2 kommenttia: