torstai 6. helmikuuta 2014

Täytetyt kanafileet tomaattikastikkeessa vol. 2

Arkena on kiva tehdä nopeita ja helppoja ruokia. Tein taas täytettyjä kanafileitä tomaattikastikkeessa. Edellisellä kerralla täytin kanat pippurituorejuustopestosekoituksella. Tällä kertaa tein täytteen tuorejuustorahkatäytteen.Täytteestä ja tomaattimurskasta sai oivan kastikkeen riisin päälle ja kanat pysyivät tomaattimurskahauteessa hyvin mehevinä. Oli taas hyvää. Ruoka on paljon herkullisempaa kuin miltä se kuvassa näyttää.

Raaka-aineet:
6 kpl kanan rintafileitä (noin kilo)
1 kpl Mustapippurituorejuusto (100g)
2 rkl Hunajasinappia
½ prk rasvatonta maitorahkaa (125g)
3 kynttä valkosipulia
Oreganoa
Paprikajauhe
Yrttisuolaa
Suolaa
Pippuria
1 prk tomaattimurskaa (500g)
6 kpl cocktail-tikkuja
(loraus öljyä paistamista varten)

1. Sekoita tuorejuustosta, sinapista, rahkasta ja murskatuista valkosipulinkynsistä tahna. Mausta tahna oreganolla, paprikalla ja yrttisuolalla. Maistele ja mausta kunnes maku on kohdillaan.
2. Leikkaa kanafileisiin aukot.
3. Täytä fileet täytteellä ja sulje aukot cocktailtikuilla.
4. Rouhi ja hiero fileiden pinnalle suolaa ja pippuria. 
5. Voit halutessasi paistaa pannulla fileisiin väriä pintaan pienessä öljytilkassa.
6. Lado fileet uunivuokaan ja kaada tomaattimurska päälle.
7. Paista uunissa 200 asteessa puolisen tuntia, kunnes kana on kypsää. Paistoaika riippuu fileen paksuudesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti